THE CONNECTED RETAIL TOUR

GOING THE EXTRA MILE

0

specialdesignede Volkswagen New Multivan

0

Europæiske lande

0

af Europas største modebyer

Med vores Connected Retail Tour går vi skridtet længere for at vise vores partnere den samme dedikation og passion, som de giver deres butikker. Vi starter vores roadtrip i juni 2022, hvor vores salgsteam vil køre rundt i to specialdesignede Volkswagen New Multivan for at møde butiksejere og brancheeksperter på tværs af Europa.

_D124924
_D124924
_D124950
_D124950
_D124976
_D124976

Forbinder den fysiske og den digitale verden

Vores Connected Retail Tour skaber forbindelse mellem den fysiske og den digitale detailhandel i et hidtil uset omfang. Bilerne er konkrete eksempler på, hvordan den virtuelle verden kan udvide det fysiske rum og skabe mere plads til vækst samt skabe nye forbindelser.

Mød os her

Følg os, og oplev det selv

carsten_quote_wide

"Vi er utroligt spændte på at tage Connected Retail til hjertet af vores partneres forretning – takket være vores samarbejde med Volkswagen Commercial Vehicles. Partnerskabet giver os mulighed for at lokalisere vores arbejde yderligere og møde vores partnere der, hvor de er: i og rundt om deres forretning."

Dr. Carsten Keller

VP Direct to Consumer hos Zalando og administrerende direktør for Connected Retail

Logos

Vores Connected Retail Tour er blevet gjort mulig af samarbejdet mellem Volkswagen Commercial Vehicles og Connected Retail by Zalando.